Day 2024-07-15

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan bütün vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

Tedavisi devam eden minik kanser savaşçımız Tunahan, akülü arababasına kavuştu.

Tedavisi devam eden minik kanser savaşçımız Tunahan, akülü arababasına kavuştu. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Minik kanser savaşçımız Alya’ya yeni bisikletini gönderdik.

Tedavisi devam eden aynı zamanda da down sendromu olan minik kanser savaşçımız Alya’ya yeni bisikletini gönderdik. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Tedavisi devam eden kanser savaşçımız Ahmet, tabletine kavuştu.

Tedavisi devam eden kanser savaşçımız Ahmet, tabletine kavuştu. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Tedavisi devam eden kanser savaşçımız Faruk, hayalindeki tablete kavuştu.

Tedavisi devam eden kanser savaşçımız Faruk, hayalindeki tablete kavuştu. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.