Day 2022-05-09

Mehmet Hayalindeki Tablete ve Kıyafetlerine Kavuştu

Şanlıurfa’da beyin tümörü tanısıyla tedavisi devam eden kanser savaşçımız Mehmet, tabletine ve yeni kıyafetlerine kavuştu. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Bayramda Yüzlerce Çocuğa Bayramlık Ulaştırdık

Bu bayram sizlerin desteğiyle yüzlerce kanser tedavisi devam eden çocuklarımız bayramlık kıyafetlerinş ulaştırdık. Ülkemizin her yerindeki çocuklarımızı mutlu etmek için yoğun bir mesai harcadık. Bütün bağışçılarımıza sonsuz teşekkürler. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de… Continue Reading →

Konya’da Tedavisi Devam Eden Kanser Savaşçılarımız Kıyafetlerine Kavuştu

Konya’da kanser tedavisi devam eden çocuklarımıza hayallerindeki hediyeleri ve yeni kıyafetlerini ulaştırdık. Konya temsilcimiz Nuran Akgün’e çok teşekkür ediyoruz.

Kanser Savaşçımız Müslüm Tabletine Kavuştu

Gaziantep’te tedavisi devam eden lösemi savaşçımız Müslüm,hayalindeki tablete kavuştu. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Muhammed,Tabletine Kavuştu

Adıyaman’da tedavisi devam eden lösemi savaşçımız Muhammed,tabletine kavuştu. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

GOP Hastanesi’nde Tedavisi Devam Eden Çocuklarımız Bayramlıklarına Kavuştu

  Yeni Yüzyıl Üniversitesi GOP Hatanesi’nde tedavisi devam eden kanser savaşçılarımıza bayramlıklarını ulaştırdık. Destekleri için Prof.Dr. Barış Malbora’ya çok teşekkür ederiz.  

Desteklerinizle Ramazan Ayı Boyunca Yüzlerce Çocuğa Umut Olduk

Ramazan ayı boyunca sizlerin desteğiyle yüzlerce kanser tedavisi devam eden çocuğumuza ve ailemize umut olduk. Bağışlarınızla birlikte ülkemizin her yerindeki çocuk ve yetişkin kanser savaşçılarımıza el uzatmaya devam edeceğiz. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin… Continue Reading →