Day 2021-12-01

Ege Üniversitesi’nde Tedavisi Devam Eden Onkoloji Çocuklarına Sürpriz

İzmir Ege Üniversitesi’nde onkoloji tedavisi devam eden kanser savaşçılarımızı;İzmir temsilcimiz İpek Şimşek ziyaret etti. Kanser tedavisi devam eden çocukları hayallerindeki hediyelere kavuşturdu. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Berat,Tabletine Kavuştu

Tedavisinin sonuna doğru gelen yakışıklı kanser savaşçımız Berat’a tabletini hediye ettik. Derneğimize desteklerini sürdüren bütün hayırsever bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Kanser Savaşçısı İpek Şimşek; Umut ve Yaşam Derneği İzmir Temsilcisi Oldu !

Umut ve Yaşam Derneği İzmir temsilcimiz olan aynı zamanda kanser savaşçımjz İpek Şimşekle tanışın. İpek kanserle mücadelesini kazandı ve şimdi de kendisi gibi kanser savaşçılarına umut olmaya başladı. Temsilcimiz İpek’e çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz ve herzaman destekçisi olacağımızı belirtiyoruz…. Continue Reading →