Day 2021-11-17

P-Shirtler Kanser Savaşçılarımıza Ücretsiz Ulaştırıyoruz

Çıkarmadan Tedavi Oluyorum projemiz kapsamında ürettiğimiz P-Shirtlerimiz;onkoloji tedavisi devam eden kanser savaşçışarımıza ulaşıyor.. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Hiranur,Bebek Arabasına ve Yeni Kıyafetlerine Kavuştu

Beyincik tümörü tanısıyla tedavisi devam kanser savaşçımız Hiranur,bebek arabasına ve yeni kıyafetlerine kavuştu. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Lösemi Savaşçımız Yiğit,Hayalindeki Fotoğraf Makinesine Kavuştu

İstanbul’da tedavisi devam eden lösemi savaşçımız Yiğit,hayalindeki fotoğraf makinesine kavuştu. #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Şevval Yeni Kıyaferlerine Kavuştu

Diyarbakır’da tedavisi devam eden lösemi savaşçımız Şevval,mont,bot,kıyafetlerine ve oyuncaklarına kavuştu.   #umutveyasamdernegi Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz..