Day 2021-08-04

Minik Kanser Savaşçımız Eylül Bebek Arabasına Kavuştu

Mardin’de yaşayan kanser savaşçımız Eylül,hastaneye gidip gelirken zorlandığı için bebek arabasına ihtiyacı vardı. Gönüllülerimizin desteği ile Eylül’ü arabasıyla kavuşturduk. #umutveyasamdernegi  Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz.  Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Lösemi Savaşçılarımız Özel Tasarımlı P-Shirtlerine Kavuştu

İstanbul Başakşehir Çam ve Şakura Şehir Hastanesi Onkoloji servisinde tedavisi devam eden lösemi savaşçılarımız P-Shirtlerine kavuştu..   #umutveyasamdernegi  Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz.  Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Down Sendromlu Lösemi Savaşçımız Eflin Tabletine Kavuştu

Diyarbakır’da tedavisi devam eden aynı zamanda down sendromlu olan 3 yaşındaki minik lösemi savaşçımız Eflin’i tabletine kavuşturduk. #umutveyasamdernegi  Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Lösemi Savaşçımız Şevval’e Doğum Günü Sürprizi

Diyarbakır’da tedavisi devam eden tatlı lösemi savaşçımız Şevval’e doğum günü hediyesi olarak çok istediği hayalindeki bisikleti gönderdik. İyi ki doğdun Şevval Nice sağlıklı seneler seninle olsun. #umutveyasamdernegi  Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz.  Sizlerin de desteği ile… Continue Reading →

Ravza, Tabletine ve Prenses Elbisesine Kavuştu.

Aksaray’da tedavisi devam eden lösemi savaşçımız Ravza, tabletine ve çok istediği prenses elbisesine kavuştu. Hayırsever bağışçılarımız ve gönüllülerimizin desteği ile kanser savaşçılarımıza destek olmaya devam ediyoruz.. #umutveyasamdernegi  Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz.  Sizlerin de desteği ile… Continue Reading →