Day 2021-06-16

Diyarbakır’da ki Yusuf Hayalindeki Tabletine Kavuştu

Diyarbakır’da Lösemi tanısı ile tedavisi devam eden küçük kanser savaşçımız Yusuf, yeni tabletine kavuştu. #̆ Desteği, emeği bulunan tüm gönüllülerimize ve bağışçılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kanserle mücadelesine devam eden çocuklarımızın yanlarında olmaya, istek ve dileklerini en güzel şekilde yerine getirmeye devam… Continue Reading →

Musab Yeni Ayakkabılarına ve Kıyafetlerine Kavuştu

Batman’da tedavisi devam eden minik lösemi savaşçımız Musab,ayakkabılarına ve yeni kıyafetlerine kavuştu. #umutveyasamdernegi  Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Lösemi Savaşçımız Buğlem Bisikletine Kavuştu

İstanbul’da tedavisi devam eden lösemi savaşçımız Buğlem, hayalindeki bisiklete kavuştu. #umutveyasamdernegi  Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Kanser Savaşçımız Furkan;Hayalindeki Tablete Kavuştu

İstanbul’da Nöroblastoma tanısıyla tedavisi devam eden kanser savaşçımız Furkan’ı hayalindeki tablete kavuşturduk. #umutveyasamdernegi  Kanserle mücadele eden çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmaya devam ediyoruz. Sizlerin de desteği ile kanser savaşçılarınızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.