Day 2020-12-08

Prostat Kanserine Dikkat

Prostat kanseri, prostat dokularında kanser hücrelerin oluşması ile ortaya çıkan bir hastalıktır. Prostat kanseri, prostat bezindeki hücrelerin kontrol dışında büyümesiyle başlar. Prostat sadece erkeklerde bulunan, salgısı olan bez yapısında bir organdır.

Sonbahar, Soğuk Algınlığı ve Grip Mevsimi Olarak Bilinir.

Sonbahar, soğuk algınlığı ve grip mevsimi olarak bilinir. Günler karanlıklaştıkça, her zamankinden biraz daha yorgun hissetme eğilimindeyiz. Neyse ki, özellikle mevsim geçişlerinde bağışıklık sisteminizin formda kalmasını sağlamanın birçok yolu vardır. İşte birkaç öneri…

Minik Kanser Savaşçımız Suna’yı Doğum Gününde Yalnız Bırakmadık

Minik kanser savaşçımız Suna doğum gününde hastaneye yatışı yapılacağı için doğum günü pastasını birazcık erken kestik. Doğum günü hediyesini de hastanede teslim edeceğiz. İyi ki doğdun Suna Sağlıklı ve mutlu seneler diliyoruz.

Muhammed Ayas’ın Mutluluğuna Ortağız

KTÜ Farabi Hastanesinde lösemi tedavisi devam eden aynı zamanda da down sendromu olan 4 yaşındaki küçük kanser savaşçımız Muhammed Ayas, mont bot ve pijama takımları gönderdik. Çocuklarımız bu kışa sıcacık girsin diye ihtiyaç sahibi kanser savaşçılarımıza yardımlarımız devam ediyor…

İbrahim Hayalindeki Tablete Kavuştu

Fanconi sendromu olan ve aynı zamanda Wilms Tümörü tanısıyla İstanbul’da tedavi gören İbrahim hayalindeki tabletine kavuştu. İbrahim’in hayalini gerçekleştiren hayırsever Kanserle mücadele eden çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirebilir onların mutluluklarına ortak olabilirsiniz.